VerloskundigenApeldoorn

Vaassen & omgeving

Een goed begin

Onze kleinschalige praktijken staan voor je klaar vanaf het prille begin

Alle praktijken die zijn aangesloten bij Coöperatie Verloskundigen Apeldoorn-Vaassen en omgeving zijn kleinschalig van opzet. Er wordt veel waarde gehecht aan persoonlijk contact met jou en je partner waardoor de zorg nog beter aansluit. Allemaal staan zij voor je klaar om je te begeleiden in de zwangerschap, tijdens de bevalling en de eerste periode hierna. Ook kan je bij iedere praktijk terecht voor echoscopisch onderzoek.

Verloskundigenpraktijk Doevendans

doevendans-logoDeze praktijk is een begrip in Apeldoorn.
Op dit moment werken hier vijf verloskundigen met uitgebreide kennis op het gebied van verloskunde. Bezoek de website van Doevendans voor meer informatie en de contactgegevens.

Bezoek website

Verloskundigenpraktijk Ezra

logo-ezraVerloskundigenpraktijk Ezra staat voor persoonlijke begeleiding rondom zwangerschap, bevalling en je kraamtijd.
Het team bestaat uit vier verloskundigen en probeert op een voor de vrouw en haar partner zo ontspannen mogelijke sfeer deze bijzondere gebeurtenis te begeleiden. Bezoek de website van Ezra voor meer informatie en de contactgegevens.

Bezoek website

Verloskundigenpraktijk La Vita

Praktijk-la-Vita-logoIn onze gezellige praktijk werken wij met 4 enthousiaste verloskundigen met maar 1 doel. Het welzijn van de baby , de ouders en alle betrokkenen!
Wij vinden zorg en liefde belangrijk in ons leven en dat van alle zwangeren.
De verloskundigen staan klaar om je te begeleiden en informeren. Bezoek de website van La Vita voor meer informatie en de contactgegevens.

Bezoek website