VerloskundigenApeldoorn

Vaassen & omgeving

Een goed begin

In Animo Counselling

De geboorte van een gezin.
Met de geboorte van een baby ontstaat een nieuw gezin. Het leven op de spreekwoordelijk “roze” wolk is niet voor iedere voorkeur voor: (aanstaande) ouder ipv zwangere vrouw vanzelfsprekend. Maar ook als is alles goed verlopen, de geboorte van een kind is een levensveranderende fase.
In Animo Counselling heeft zich toegelegd op: zwangerschaps-, relatie-, crisis- en Young Family Counselling. Zij staat voor jou en je partner klaar met emotionele en psychische begeleiding tijdens deze periode.
Tijdens individuele gesprekken hebben wij als doel een antwoord te krijgen op alle vragen en problemen waar je mee zit. Tevens worden cursussen en trainingen aangeboden. Van eenzaamheid tot samengestelde gezinnen, relatie en communicatie tot angst en onzekerheid, je kunt bij In Animo Counselling terecht. Zij geven nieuw inzicht, overzicht en uitzicht.

Wat betekent dit voor jou als cliënt bij één van onze verloskundigenpraktijken?
Omdat ook emotionele begeleiding van belang is bij de geboorte van een kind ondersteunen wij Young Family Counselling van harte. Wij attenderen zwangere vrouwen op deze vorm van ondersteuning en begeleiding. Tevens is Antoinette Kuiper-van der Meché als counsellor verbonden aan verloskundigenpraktijk Doevendans en vinden de individuele gesprekken hier plaats.

Op zoek naar meer informatie?
Bezoek de website van In Animo Counselling of neem contact met ons op.