VerloskundigenApeldoorn

Vaassen & omgeving

Een goed begin

Verloskundig Centrum Apeldoorn

Een bevalling in het Verloskundig Centrum
In het Gelre Verloskundig Centrum Apeldoorn kun je in huiselijke sfeer onder het dak van het ziekenhuis bevallen. Het gevoel van een thuisbevalling ontstaat dankzij de comfortabele sfeer van de verlos- en kraamkamers. Onder onze persoonlijke en deskundige begeleiding kun je daar 24 uur per dag bevallen. Indien nodig kan binnen enkele minuten een overname van zorg worden geboden door de gynaecoloog en de verloskundige afdeling van Gelre ziekenhuizen Apeldoorn. Bovendien kun je in een vroeg stadium van de bevalling hier terecht. Je kunt je eigen kraamzorgbureau kiezen en zij zullen ondersteuning bieden tijdens de bevalling en in de kraambedperiode. Na de bevalling mag je weer naar huis of mag je maximaal 48 uur blijven.

Wat betekent dit voor jou als cliënt bij één van onze verloskundigenpraktijken?

“Het realiseren van professionele, de best denkbare en de meeste veilige zorg ten behoeve van moeder en kind in de regio Apeldoorn.”

In 2012 zijn Coöperatie Verloskundigen Apeldoorn en Verloskundig Centrum Apeldoorn een samenwerking aangegaan met bovenstaande als het voornaamste doel. Deze samenwerking maakt het mogelijk dat je als zwangere vrouw en cliënt bij één van de drie aangesloten verloskundigen praktijken, ervoor kan kiezen om in het Verloskundig Centrum te bevallen. De verloskundige van de praktijk gaat natuurlijk met je mee en zal de bevalling begeleiden.

Hieronder een impressie van het geboortecentrum.

Kamer Tulp
Kamer Zonnebloem